Ollie

Is een pakket van Atelier " Bibi "

Dit pakket bevat een uitgebreide werkbeschrijving. Naast het voorblad bestaat de werkbeschrijving uit 15 pagina's waarbij de tekst met 174 foto's wordt verduidelijkt.

Voor het maken van Ollie is enige ervaring met het maken van hoofdjes (gevuld met schapenwol) gewenst.
Ollie is ongeveer 37 cm lang, gemeten van voetjes tot bovenkant hoofdje (zonder mutsje). Het hoofdje, handjes en voetjes van de pop zijn gemaakt van 100% katoenen tricot, ogen en mond worden met katoenen garen op het gezichtje geborduurd. De haartjes zijn gemaakt van 100% katoen.
Het hoofdje en het lijfje zijn gevuld met schapenwol (deze wordt niet meegeleverd in het pakket) Het broekje, truitje en mutsje van Ollie zijn gemaakt van verschillende kleuren rekbare badstof van 85% katoen.
Armen en benen kunnen naar alle kanten bewegen en zijn stevig aan het buikje vastgenaaid. Het broekje, truitje en mutsje zijn vastgenaaid aan de pop en kunnen niet aan- en uitgetrokken worden.

Verder is nog nodig:
gewassen en gekaarde schapenwol voor het vullen van het lijfje en het hoofdje, ongeveer 200 gram naaigaren in bijpassende kleur rood krijtje voor het kleuren van de wangetjes lange dunne poppennaald en tricot naald voor in de naaimachine. algemeen naaigaren: bolkop spelden, centimeter, schaar en naalden

Op voorraad in de kleur: roze en blauw

Prijs € 24,50